Vakantiehuis Luxemburg

Een vakantiehuis Luxemburg in de natuur huren.

Wie een vakantieland met veel natuur en dicht bij huis zoekt, moet zeker eens kijken een natuurvakantie in Luxemburg te vieren. Luxemburg is echt een vakantieland voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Heerlijke huisjes in de natuur banner

Belgisch-Luxemburg

Als we het over Luxemburg hebben, dan bedoelen we groothertogdom Luxemburg. Dat is iets anders dan Belgisch-Luxemburg welke bij België hoort en ook wel bekend staat als de Belgische Ardennen. Het is via deze site ook mogelijk een huisje in de natuur Belgisch-Luxemburg te huren. Niet alleen 2 en 4 persoons huisjes in de natuur Belgisch-Limburg maar ook grote natuur vakantiehuizen voor groepen.

Rivier in Luxemburg

Europarcs in de natuur banner

Particuliere huisjes in de natuur Luxemburg.

Indien je een vakantiehuis Luxemburg huren wilt, kan je dat particulier doen of gebruik maken van één van de aanbiedingen op de vakantieparken in Groothertogdom Luxemburg. Alle vakantieparken Luxemburg liggen midden in de natuur en zijn ideaal voor rustzoekers, wandelaars en fietsers.

Weekendje weg Luxemburg

Luxemburg is bij uitstek een vakantieland om een weekendje weg te boeken. Je kunt dan in een vakantiehuisje of chalet Ardennen verblijven maar er zijn ook veel luxe hotels in Luxemburg met all inclusive arrangement te vinden.

panorama Luxemburg

Hotels Luxemburg midden in de natuur.

En ja, de meeste hotels in Luxemburg liggen ook midden in de natuur. Je kunt zo een hotel Luxemburg natuurlijk ook basis van logies boeken en in één van de vele restaurants uit eten welke Luxemburg rijk is. Luxemburg, een perfecte kans om een romantisch weekendje weg met zijn 2 te boeken. Dat is natuurlijk ook mogelijk in een romantisch vakantiehuis Luxemburg.

Center Parcs in de natuur banner