Huisje in de duinen

Boek hier een huisje in de duinen

Huisje in de natuur huren? Huur een huisje in de duinen!
Als we het over een huisje in de natuur hebben, hebben we het meestal over een huisje in het bos, aan de rand van een natuurgebied of een huisje aan zee. De mooiste natuurhuisjes zijn zijn vakantiehuisjes in de duinen. Je kunt hier een huisje aan de rand van de duinen huren of zelfs midden in een duingebied.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Huisje in de duinen in Nederland huren

Een huisje in de duinen van Ameland, Terschelling, Zuid-Holland, Schoorl of Zeeland huren? Ofschoon de meeste duinen in Nederland beschermd natuurgebied zijn , zijn er toch mooie huisjes in de duinen te huur. Deze natuurhuisjes in Nederland zijn echter wel schaars. Al je een huisje in de duinen Nederland wilt huren, moet je zo een natuurhuisje op tijd reserveren.

Particulier huisje in de duinen of op vakantiepark?

Als je graag een huisje in de natuur in Nederland wilt huren en je staat op het punt een huisjes in de duinen te boeken, heb je de keuze uit 2 categorieën. Een particulier vakantiehuisje in een duingebied of een accommodatie op een vakantiepark in de duinen. Beide opties hebben voor- en nadelen. Als je een huisje in de natuur wilt huren in helemaal tot rust te komen, is een particulier vakantiehuisje meestal de beste optie.

Europarcs in de natuur banner

huisje in de duinen

Vakantieparken in de duinen

Als je een vakantiehuisje midden in de duinen wilt huren en de voorkeur geeft aan een vakantiepark in een duingebied, hebben we 2 tips voor je. Vakantiepark Landal Berg en Duin in Schoorl, is een absolute aanrader. Met een unieke ligging in de Schoorlse duinen en uitstekende faciliteiten, is dit misschien wel het mooiste vakantiepark in de duinen van Noord-Holland. Een ander vakantiepark van Landal GreenParks in de duinen is Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Ook een vakantiepark in de duinen welke door haar gasten zéér gewaardeerd wordt. Je kunt een huisje in de duinen bij Landal met wellness faciliteiten huren.

Huisjes in de duinen honden welkom

In ongeveer de helft van de huisjes in de natuur zijn honden welkom. Voor vakantiehuisjes in de duinen is dat ook van toepassing. Als je een vakantie met hond in de duinen wilt boeken, moet je een huisje huren waar huisdieren zijn toegestaan. Je betaalt meestal een kleine vergoeding hiervoor.

hond in de duinen bij het strand

huisje in natuur in de zomervakantie huren

Als je een rustig gelegen vakantiehuisje voor de zomervakantie zoekt, is een particulier vakantiehuisje in de duinen een goed idee. Met name in Terschelling en Schiermonnikoog vind je rust en ruimte in de duinen. De natuur, vergezichten en vogels zijn hier je beste vrienden. Een huisje in de natuur Waddeneilanden boeken, is altijd een goed idee.

Huisje in de duinen voor 2 personen huren.

Een romantisch weekendje weg in de duinen? De duinen, strand en zee zijn bij uitstek de plek voor een romantisch weekendje weg. Een huisje met open haard, houtkachel en ligbad is natuurlijk helemaal het einde. Je kunt bij ons ook wellness huisjes in de duinen huren.

strandopgang via de duinen

Liever een huisje in het bos?

Een vakantie in de bossen vieren, geeft zeker ook rust. Als je een huisje midden in het bos weet te huren, kan dat ook veel vakantieplezier opleveren. Onze tip: huur een huisje in het bos in Gelderland. Daar vind je boswachterijen waar weinig mensen komen. Met name de voorjaarsvakantie is een goede periode om een huisje in het bos te huren.

Center Parcs in de natuur banner